binomo

Binomo Broker pareri

Această recenzie este despre sistemul de opțiuni binare, Binomo. Binomo promite opținui inovative de tranzacționare în domeniul brokingului binar, precum și tratament special VIP pentru clienții care depun o anumită sumă. Binomo afirmă că este liderul de piață pe segmentul său, și promite opțiunea unui cont demo – o opțiune care nu ar trebui subestimată deoarece este un instrument care vă va ajuta să învățați practic despre ce este vorba de fapt în opțiunile binare.

Recenzia despre platforma Binomo nu va prezenta doar contul demo și avantajele speciale, ci de asemenea vă vom prezenta opțiunile aplicației, software-ul și serviciul cu clienții oferit de sistemul de opțiuni binare Binomo.

“Binary and digital options are not promoted or sold to retail EEA traders. If you are not a professional client, please leave this page.”

Opțiunile Contului Binomo

Binomo este un sistem binar relativ nou pe piață, care oferă o varietate de tipuri de cont.

Contul Standard

 • Depunere de 39 RON
 • Tranzacții minime de 3.9 RON
 • Competiții
 • Plăți de până la 85%
 • Bonusuri Speciale

Contul Gold

 • 1925 RON depunere minimă
 • Retrageri cu prioritate
 • Profit pe tranzacții de până la 86%
 • 5% cashback săptămânal
 • Servicii consultative și de asistență analitică
 • Beneficiile contului Standard

Cont VIP

 • 3850 RON depunere minimă
 • Retrageri în maxim 4 ore
 • 10% cashback minim
 • Bonusuri de până la 100%
 • Tratament special VIP
 • Beneficiile contului Gold

 

Deschide-ți contul gratuit cu Binomo

Binomo are un mare plus în portofoliul lor, contul demo, care conține 3850 RON virtuali. Această sumă este considerată suma optimă pentru tranzacțiile binare demo. Este suficient de mare pentru a permite testarea platformei în cele mai mici detalii, dar destul de mică pentru a nu face ca totul să pară un joc. 3850 RON este o sumă destul de realistă și majoritatea traderilor o consideră suficientă pentru testarea platformei. Pentru a putea folosi contul demo Binomo este necesar să vă înregistrati, dar acest lucru este complet gratuit.

Binomo oferă de asemenea și alte avantaje. Cel mai important dintre acestea este o promoție specială când se oferă până la 10 operațiuni binare în valoare de 580 RON. Conform site-ului, aceasta este o ofertă limitată, deci nu ratați șansa să profitați de ea, dar doar dacă ați citit termenii și condițiile și sunteți de acord cu ele. Fiecare promoție are termeni și condiții specifice, dar numărul standard de tranzacționări este de 35 de ori pentu bonusuri mai mari de 50% din suma depusă, sau de 40 de ori. Depunerea minimă pentru a fi eligibil pentru un bonus este de 195 RON.

Retragerile bonusurilor oferite pe email care nu necesită depuneri sunt limitate la 195 RON, iar toate bonusurile sunt active pentru doar 5 zile. În cazul unei operațiuni pentru care prețul de exercitare este același cu prețul de expirare, operațiunea nu va fi adăugată la numărul de tranzacții. Asigurați-vă că înțelegeți toți termenii și toate condițiile înainte de a accepta un bonus.

binomo pareri

Software-ul Binomo Trading

Binomo este unul din acei brokeri de operațiuni binare care se mândresc să fie unici. De exemplu, dețin platforma proprie.

Imediat după ce vă logați, va apărea un pop-up cu informații despre ‘bunul zilei’. Acesta poate fi considerat o formă de opțiune binară, și puteți alege să o tranzacționați sau nu. După ce vă înregistrați, apare un alt pop-up cu o ofertă de bonus. Cât am testat platforma Binomo, am primit un bonus de 25% pentru contul demo gratuit în momentul în care ne-am înregistrat.

În colțul stânga sus este un meniu cu lista bunurilor care pot fi tranzacționate. Binomo oferă schimburi valutare și cursul valutar al aurului. Adăugarea unor opțiuni suplimentare ar fi bine venită pentru cei care preferă varietatea. Tot în partea stângă se găsește un meniu cu competiții, promoții speciale, mesaje și bonusuri. Puteți folosi graficul din mijlocul platformei pentru a urmări și prezice tranzacțiile binare. Tranzacțiile se găsesc în partea dreaptă a platformei..

Aici, traderii vor găsi o opțiune interesantă – Tastele Rapide (Hotkeys). Acestea permit traderilor să plaseze tranzacțiile folosind tastatura în locul mouseului. Există de asemenea aplicații cu potențial pentru Android și iOS, dar, din păcate, linkurile spre acestea nu erau active la momentul recenziei. Să sperăm că acestea vor fi dezvoltate pe viitor.

Deschide-ți contul gratuit cu Binomo

Capitalul dumneavoastră este în pericol.

ce este binomo

Relații cu Clienții Binomo

Relațiile cu clienții oferite de Binomo sunt oarecum diferite de cele oferite de alți brokeri. După ce deschid fereastra de chat, clienții trebuie să își aleagă prima dată limba în care ar prefera să vorbească. Binomo oferă, printre altele, următoarele limbi: indoneză, chineză, engleză, spaniolă, portugheză, franceză, turcă, rusă. Lista completă a limbilor oferite de Binomo este disponibilă în fereastra de chat. După ce ați selectat țara, veți primi suport localizat, iar informațiile vă vor fi oferite în limba dumneavoastră nativă, dacă este inlcusă.

Recenzia despre Binomo a demonstrat că acest broker nu duce lipsă de materiale informative detaliate care pot fi de ajutor tuturor traderilor pentru a înțelege operațiunile binare la un nivel mai ridicat. În afară de Întrebările Frecvente (FAQ), sunt multe alte oportunități de învățare, iar traderii pot exersa în contul demo. Baza de cunoștințe este mai mult sau mai puțin un dicționar care oferă informații suplimentare despre termenii specifici operațiunilor binare. Există, de asemenea, o secțiune dedicată strategiilor în care sunt explicate câteva strategii de tranzacționare. Totuși, ar fi mai bine dacă ar face această secțiune mai vizibilă.

Nu există o secțiune cu știri zilnice, deci traderii vor trebui să caute informații despre piața financiară în alte părți.

Deschide-ți contul gratuit cu Binomo

Capitalul dumneavoastră este în pericol.

Deschide-ți contul gratuit cu Binomo

Metode de Plată Acceptate de Binomo

Recenzia platformei Binomo a arătat că acest sistem binar este deținut și operat de către Tiburon Corporation Limited. Toate plățile sunt realizate de către Stagord Resources LTD. Binomo este un broker reglementat, și are licența FMRRC cu numărul: RU0395AAVv0106.

După cum am menționat deja în această recenzie, depunerea minimă pe platforma Binomo este de 39 RON, iar retragerea minimă este de asemenea de 39 RON. În funcție de tipul de cont, retragerile pot dura de la 4 ore la câteva zile, care nu includ zilele de transfer. Perioada după care suma va fi afișată în contul dumneavoastră depinde de țară, bancă, sărbători legale, ziua săptămânii în care se face retragerea etc..

Binomo nu percepe comisioane în general dar am gasit în Termeni și Condiții o clauză care stipulează că dacă un trader face o depunere și nu atinge un volum de tranzacții de două ori mai mare ca sume depusă, va fi percepută o taxă de 10%.

Metodele de depunere și retragere care ne-au fost oferite în timpul testării platformei Binomo sunt Visa, MasterCard, Qiwi, Netteler, Webmoney, Yandex, WMZ și FasaPay. De asemenea, în momentul în care faceți o depunere, vă va fi prezentată lista bonusurilor disponibile pe pagina pe care faceți depunerea.

Deschide-ți contul gratuit cu Binomo

 

Rezumat
Ultima actualizare
Produs revizuit
Binomo
Rating-ul autorului
51star1star1star1star1star