provident pareri

Experienţa mea cu Provident

La un moment dat am fost depăşită de anumite responsabilităţi financiare. Am făcut greşeala să întârzii cu plata unor facturi care în timp s-au adunat, ceea ce a dus la penalităţi mai mari decât factura în sine, presiuni etc. Aşa că am decis că cea mai bună soluţie ar fi să achit întreaga sumă de-odată şi nu se putea decât printr-un îmrpumut, mai exact, un credit de nevoi personale, un îmrpumut Provident, asigurat de serviciul Provident financial Romania. Experienţa mea cu Provident, în cifre, ar fi aşa – un împrumut de 9000 de lei, cu rata lunară de 665 RON. Suma returnată lor ar fi de 11 954 de lei.

Serviciu într-adevăr rapid

Primul pas a fost să iau legătura cu dumnealor, ceea ce ştiu că se poate şi pe internet, dar eu am decis să mă prezint la biroul de credit, în principal pentru a afla despre actele necesare la Provident. Sunt oricum reticentă să-mi dau informaţiile personale pe internet, iar apoi trebuie să stai la mâna lor, să aştepţi telefonul lor. Am înţeles că e nevoie de o verificare pentru cel care cere creditul de nevoi personale, iar printre actele necesare Provident se numără: dovadă de venit şi de reşedinţă. Şi atât! – Desigur, sunt mai multe feluri de împrumuturi, online, rapid, extra-scurt, la domiciliu etc. Dar părerea mea este că cel de nevoi personale este cel mai bun.

Provident Romania

Fără ascunzişuri

Promit transparenţă totală, iar eu una m-am bucurat de asta – îţi spun de la început toate taxele, toate costurile, câţi bani le returnezi tu de fapt, din start. Am apreciat asta.

Recomand

Sunt foarte deschişi, aşa că recomand, pentru orice situaţie, să apelaţi la dumnealor – chiar şi pentru o simplă consultanţă financiară.

Rezumat
Ultima actualizare
Produs revizuit
Provident
Rating-ul autorului
41star1star1star1stargray