OSTEOREN Opinii. Funcționează

Osteoren_4-642x458
X

OSTEOREN Opinii. Funcționează?                                                                                                                                                                 

OSTEOREN este o cremă care conține particule mici, dar nu medicamente. Este utilizată pentru osteoartrită, în special a genunchiului.

Am întrebat experți în reumatologie dacă există medicamente și nutriție complementare pentru a încerca să evaluăm dovezi  cu privire la siguranța și eficacitatea OSTEOREN. Ceea ce am înțeles de la ei este că din studiile științifice disponibile nu se întelege încă cum funcționează sau dacă este mai eficientă decât o cremă complet inactivă aplicată pe genunchi.

Citește recenzia Osteoren

În plus, nu avem suficiente informații pentru a afirma că există  probleme de siguranță, având în vedere numărul mic de pacienți  studiați în experimentele clinice publicate despre OSTEOREN până la această dată.

CItește efectele colaterale ale OSTEOREN

Ce este Osteoren?

OSTEOREN a fost conceput inițial pentru a canaliza medicamentele direct în genunchi pentru a estompa simptomele de osteoartrită. A fost folosit apoi ca un comparator pentru studii în care unele preparate canalizau medicamentele active în articulația genunchiului. Rezultatele experimentale sugerează că particulele pot avea efecte pozitive atunci când acestea nu conțin medicamente.

 

  • OSTEOREN – o cremă pe bază de apă – poate să fie aplicată pe articulațiile dureroase de două ori pe zi
  • Nu ar trebui să aibă nici un efect colateral, spre deosebire de tratamentele convenționale.
  • Unele studii au confirmat că reduce durerea și îmbunatateste mobilitatea la pacientii cu osteoartrită.
  • Conține milioane de particule grase care pătrund în articulație și acționează ca un lubrifiant între oase.

Osteoren pret pareri

 

 

 

Cum funcționează Osteoren?

Producătorii OSTEOREN afirmă că în momentul în care crema începe să se usuce, particulele mici caută apă pentru a se mișca prin piele către articulația genunchiului. Mai afirmă că aceste particele se prind de cartilaj, ajutând la lubrifierea articulației, reducând rigiditatea articulației și ajutând cu durerea.

Alte moduri prin care ar putea funcționa sunt acealea în care prticulele absorb chimicalele inflamate sau se rup devenind chimicale care reduc inflamația și durerea.

Nu au fost făcute studii ștințifice reportate care examinează direct aceste teorii, deci în momentul de față nu înțelegem exact cum funcționează.

Este Osteoren sigur? Are efecte colaterale?

În studiile cu OSTEOREN, doar o mică parte din participanții care foloseau crema au raportat reacții adverse.  Aceștia au avut aproape întotdeauna efecte pe piele,cum ar fi:

  • Iritare
  • Roșeață
  • Eurpție

Doar un număr mic de participanți a folosit OSTEOREN în experimente cu controale randomizate. Tratamentul în timpul acestor experimente a durat doar câteva săptămâni, așa că nu știm dacă utiliziarea pe termen lung poate duce la probleme de siguranță. Vom putea înțelege mai bine problemele de siguranță atunci când vom avea datele cu privire la studiile pe termen lung cu mai mulți participanți.

Având în vedere că OSTEOREN nu conține niciun fel de medicament nu ne așteptăm să interacționeze cu alte medicamente. Cu toate acestea, nu avem suficiente date pentru a fi siguri.

Opinii despre OSTEOREN:

După niște dureri am decis să o încerc. A fost greu pentru articulațiile mele să am un copil. Să ridici o fetiță exuberantă de 10 kg de mai bine de 30 de ori pe zi este o muncă grea, chiar dacă artrita mea psoriazică este bine controlată de Humira, m-am descurcat mai greu cu problemele motorii vechi precum osteoartrita în spate și umeri. Am continuat cu fizioterapie și medicație pentru durere, dar uneori nu este de ajuns, așa că am decis să încerc ceva diferit.

Idea din spatele OSTEOREN este simplă; dacă îți imaginezi că osteoartrita te face să te simți ca omul de tinichea, ei bine, OSTEOREN ar trebui să acționeze ca un bidon de ulei. Tehnologia OSTEOREN pretinde că este în măsură să trimită fosfolipide direct în articulație pentru a o lubrifia și a slabi durerea.

După ce am lucrat în domeniul sănătății și al medicinei, sunt sceptică la tot ce pretinde că ajută artrita, dar OSTEOREN m-a surprins în mod plăcut.

Dimineța și seara aplici o cantitate de cremă suficient de mare pe țesuturile moi din jurul articulației, și o lași să se usuce (aproximativ 10 minute).

Crema Osteoren este aproape inodoră, și este destul de răcoroasă și plăcut de utilizat (desigur, în comparație cu gelurile ibuprofen sau diclofenac). Prima dată am încercat crema pe spatele meu: Am osteoartrită la nivelul coloanei vertebrale și eram încântată să o încerc să văd dacă va face o diferență semnificativă.

 

Osteoren website oficial

 

 

 

Opinii și comentarii despre Osteoren

Multe persoane din lume, au încercat deja Osteoren și au rămas de deplin satisfăcuți  de acest produs. Iată câteva povești de succes.

“Sufeream de dureri constante în spate. Dimineața mă ridicam cu greu din pat, la muncă era o tortură și nici măcar nu îmi luam nepotul în brațe de frică să nu îl scap. Nu mai suportam. Când am descoperit Osteoren, viața mea s-a schimbat cu adevărat. În câteva zile durerea a dispărut complet și de când folosesc această cremă am mai avut unele neplăceri din când în când, dar mult mai mici și mai ales cu frecvență mai mică.” George

“Genunchii au început să mă deranjeze acu câțiva ani. Durerea era mai puternică la sfârșitul zilei, uneori nici nu reușeam să dorm. Am cerut sfatul unui prieten fizioterapeut, care mi-a sugerat să încerc Osteoren. Ei bine, este un produs fantastic! Genunchii mei parcă au întinerit, nu mă mai dor în fiecare zi, și, atunci când se întâmlă durerea este absolut suportabilă” Ana

“Cam două luni pe ani spatele meu mă făcea să o iau razna. Era foarte neplăcut, deoarece trebuia să stau la pat, nu eram capabil să fac nicio activitate. Apoi, am încercat Osteoren. Acum, cum începe durerea, folosesc crema și în câteva zile sunt ca nou!” Matei

“Un prieten de-al meu m-a pus să încerc Osteoren acu câteva luni, și acum nu pot să trăiesc fără el. Îl folosesc după sală, și trebuie să recunosc că efectul este minunat. În primul rând mușchii mă dureau și nu reușeam să nu fiu încordat. În schimb cu această cremă simt că corpul meu se relaxează și durerea dispare miraculos.Andrei

“Lucrez toată ziua la calculator și de ceva timp am început să am unele probleme cu mâinile. Medicul meu mi-a spus că era o formă de artrită și ca trebuie să încep să trăiesc cu ea. Nu am vrut să folosesc unguente medicinale, așa că am căutat un remediu natural și am dat peste Osteoren. De când o folosesc, mâinile nu mă mai deranjează ca înainte și reușesc să lucrez toata ziua ca înainte fără neplăceri.Luiza

“Nu credeam să existe un produs care să facă durerea de spate să dispară aproape imediat. După ce am comandat și încercat Osteoren, trebuie să recunosc că m-am înșelat! Parcă am renăscut decînd am început să folosesc crema, și ma simt cu douăzeci de ani mai tânăr!George

 

Se știe că durerea de spate este dificil de tratat, și mă tem că OSTEOREN nu a îmbunătățit cu mult situația și nu este mai bun decât alte tratamente fără prescripție pe care le-am încercat. Am încercat în schimb crema pe umeri și a ajutat.

Articulația se mișca mai ușor și era mai puțin rigidă. Efectul nu a fost suficient pentru a nu mai lua medicamente pentru durere, dar cu siguranță m-a ajutat în zilele dificile. În cele din urmă, i-am dat să încerce crema unei prietene cu osteoartrită la baza degetului mare și a indexului, și i s-a părut foarte eficientă în unele dimineți în care articulațiile erau deosebit de rigide. A observat că crema funcționează de la prima aplicare, dar că efectul nu s-a îmbunătățit nici înrăutățit pe parcursul a 5 zile de testare.  

Cred că diferitele rezultate pe care le-am obținut reflectă cât de adaptați suntem ca și consumatori. Eu am o afecțiune autoimună (artrită psoriazică) și deci am inflamații răspândite și chiar psteoartrită. Sunt obișnuită să iau analgezice puternice și sunt destul de dură cu corpul meu (de exemplu împing cântând cântece de leagăn un cărucior de 25 kg sus pe deal).

Cotraindicații și efecte colaterale ale Osteoren

Osteoren conține doar ingredinete naturale și din acest motiv nu are nici contraindicații nici efecte colaterale (în cremă nu există substanțe agresive pe piele de fapt). Evident, ar trebui să citiți cu atenție compoziția produsului și, dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, nu începeți tratamentul.  

Osteoren este o cremă cu ingrediente naturale care reduce durerea articulară și musculară în câteva minute. În plus, favorizează circulația sângelui în zonele în care este aplicată, și deci accelerează repararea leziunilor care cauzează disconfortul. Este un produs convenabil și eficient, potrivit pentru toată lumea și recomandat adeseori chiar de către specialiștii ortopedici pentru gestionarea bolilor cronice dureroase.

Pentru persoane ca mine, cred că OSTEOREN este un beneficiu marginal. Cu toate acestea, pentru persoane ca prietena mea cu un număr discret de articulații afectate, ar putea fi un real ajutor. Știu că atât eu cât și prietena mea am apreciat că nu acționează cu alte medicamente și că nu cauzează arsuri la stomac ca cele mai multe medicamente anti-inflamatorii.

Durerile articulare pot să îți strice viața. Osteoren este o soluție extraordinar de eficientă și naturală pentru această problemă.Această cremă contracarează neplăcerile articulațiilor și a mușchilor și vă permite să vă mișcați normal și fără nicio dificultate în scurt timp. Este un remediu care funcționează, sigur pentru sănătate, și, nu în ultimul rând, foarte ieftin.

Sufăr de dureri extreme la glezna stângă, am o umflatură imensă deasupra piciorului și începe să se formeaze o inflamație pe degetul mare de la piciorul stâng. Această cremă este ușor de folosit. Ameliorarea pentru mine a fost instantanee. Iubesc crema dumneavoastră OzHealth Arthritis Pain Relief Cream (cremă pentru calmarea durerilor de artrită), este fantastică!Rezumat
Ultima actualizare
Produs revizuit
Osteoren
Rating-ul autorului
31star1star1stargraygray