optionfair pareri

Optionfair Pareri 2015

Cea mai bună experiență a noastră și cel mai bun software este cel de la OptionFair. Simplu de monitorizat și antrenant. Plata durează mai puțin de două zile și puteți retragi bani o dată pe lună fără taxeț! Nu se acceptă americani. OptionFair a opținut licența CySec în octombrie, 2013. Aici aveți mai multe detalii despre Option Fair. Option Fair are titlul Top Reviewed Broker FBO pentru anul 2014.

Caracteristici speciale

OptionFair nu acceptă clienți americani cu domiciliul în SUA. Când vă alăturați OptionFair veți primi un bonus la înscriere în funcție de suma inițială depusă.

Dacă aveți o primă depunere de 500 de dolari sau mai mult, veți primi patru semnale gratuite zilnice, pentru o lună întreagă.

  • Contul OptionFair Standard: prima depunere de până la 499 de dolari va primi un bonus de 20%.
  • Contul OptionFair Gold: prima depunere între 500-999 de dolari va primi un bonus 30%.
  • Contul OptionFair Platinum: prima depunere între 1000-5000 va primi un bonus de 50%.

Dacă vă deschideți un cont Platinum cu OpionFair veți putea să aveți venituri semnificativ mai mari pentru investițiile dvs. Contul standard are o rată de returnare de maxim 85%, ceea ce este un procent chiar mare, comparativ cu standardele industriei. Dacă aveți un cont platinum, puteți câștiga cu până la 89%.

OptionFair dispune de asemenea și de cardul Elite Traders Club. Un Mastercard eliberat utilizatorilor VIP și afiliaților.

Beneficiați de opțiunea demo dacă faceți o depunere minimă de 500 de dolari. Nu trebuie să puneți la schimb propriile fonduri pentru a avea acces la contul demo. Asta este o modalitate grozavă de a vă familiariza cu platforma OptionFair înainte de a folosi bani adevărați.

Software de schimb și Bunuri

OptionFair, prin platforma sa Techfinancials, oferă cea mai bună experiență software de care puteți avea parte în schimbul cu opțiuni binare. Este foarte simplu să vă monitorizați schimburile și aveți o imagine de ansamblu clară asupra tuturor schimburilor active în partea dreaptă a meniului. Schimbul cu OptionFair este o experiență antrenantă și vă veți simți foarte bine când vedeți că numerele acelea se înverzesc iar dvs. sunteți plătiți.

OptionFair are 60 de bunuri din care puteți alege pentru opțiunile binare: 12 indici, 3 bunuri, 26 de acțiuni și o colecție impresionantă de 18 perechi valutare. Această varietate face posibil ca numeroși experți forex să facă profit prin anticiparea fluctuațiilor valutare.

Suport și asistență

Când vă alăturați prima dată OptionFair, puteți să vă așteptați la un apel din partea unui manager de cont care vă va oferi îndrumare pentru a putea hotărî ce fel de cont ar trebui să deschideți în funcție de nevoile dvs. și de fondurile pe care ați vrea să le investiți.

OptionFair oferă asistență în cinci limbi diferite, inclusiv Engleză, Spaniolă, Arabă, Italian și Franceză.

Nu am avut cea mai bună experiență cu chat-ul din moment ce doar una din trei întrebări a primit răspuns, iar agentul de asistență a închis fereastra de conversație înainte ca aceasta să se fi terminat și ne-a spus, practic, să căutăm pe Google răspunsurile la întrebări. E posibil ca asta să fie un exemplu singular, dar dorim să verificăm toate detaliile – și bune, și rele.

optionfair pareri

OptionFair – Reglementat incredere

Banking și Compania

Depozitul nostru prin Skrill nu s-a finalizat instant, din moment ce OptionFair folosește caracteristica send money în loc de depozite instant. A durat doar 6 minute ca noi să ne primim banii, ceea ce este mai mult decât acceptabil.

OptionFair permite o singură retragere gratuită pe lună. Asta este o opțiune utilă întrucât permite utilizatorilor să se aleagă cu ceva profit fără să suporte taxele bancare.

Dacă retrageți mai mult de o dată pe lună de pe un cont standard, vi se vor opri 30 de dolari. Asta pentru a recupera unele dintre costurile pe care banca le solicită de la OptionFair pentru realizarea transferurilor bancare.

Retragerea minimă este de 100 de dolari.

Nu se precizează în Termeni și Condiții, dar dacă nu intrați în cont timp de șase luni, contul este considerat latent. Veți fi notificat prin e-mail dacă nu intrați imediat în cont și astfel să vă activați contul contra unei taxe de 10% din contul dvs. lunar.

Rezumat
Ultima actualizare
Produs revizuit
OptionFair
Rating-ul autorului
41star1star1star1stargray