Prostect Pareri

Prostect: Hiperplazia prostatică benignă (denumită și BPH) este o mărire nu o malignă (care nu este asociată cu cancer celular) a prostatei, un organ specific pentru oameni. Hiperplazia hiperplazie benignă este, în plus, denumită în general hiperplazia prostatică benignă sau comentariul actualizat 2018, în unele cazuri, obstrucțiile prostatei benigne.

Prostatul are două perioade de dezvoltare a principiului în timpul vieții umane: inițial apare aproape în timpul pubertății atunci când prostata crește în dimensiune; A doua perioadă începe de la aproximativ 25 de ani și continuă pe toată durata vieții sale. Această problemă se întâmplă de obicei în cea de-a doua fază a creșterii.

Prostect Instrucțiuni pentru utilizare, efecte

Deoarece glanda este în creștere, presele, precum și tubul de dovleac. Peretele vezicii urinare tinde să ia. În timp, vezica urinară poate slăbi, pierzând capacitatea de a șterge, complet singur, stimularea Prostect pentru utilizare și, prin urmare, conține o mică urină urinară.

Îngustarea a uretrei și retenție urinară sistem Prostect manual (în cazul în care nu scurgerea completă a vezicii urinare) provoca o mulțime de semne și simptome asociate cu hiperplazie benignă de prostată, cum ar fi: necesitatea regulată și imediat să fac pipi, mai ales seara ore, dificultate incepand de a urina, fluxul Pee slab în mișcare, lent sau se opreste de mai multe ori, senzație de golirea necorespunzătoare a vezicii urinare, existența unei cantități mici de sânge în urină. Hiperplazia benignă de prostată nu este, indiferent de tumora, și nici măcar nu par să asigure o creștere, cu toate că multe branduri sunt comune pentru ambele condiții.

Exact ce este prostata? Prostata este o glandă toracică, care devine parte a unui sistem reproductiv masculin. Principala caracteristică este, Prostect Dávkování producția de componente lichide din semințe, care este vitală pentru fertilitatea masculină. Sigiliul înconjoară gâtul vezicii urinare a vezicii urinare. Vezica de gât este o zonă Prostect care se utilizează acolo unde provine din uretra. Vezica vezică și vezica urinară includ tractul urinar scăzut.

Prostata are două sau mai multe viermi (zone) înfășurate în stratul exterior; este situat în fața rectului chiar sub vezica urinară. Uretra este o doză de televiziune, Prostect care face pipi de la vezică până la exteriorul corpului. La bărbați, uretra este, de asemenea, un intermediar cu care semințele sunt raportate în afara penisului.

Cauzele nu sunt pe deplin cunoscute, totuși vor deveni, de cele mai multe ori pe teme, de mai mulți ani. Hiperplazia benignă de prostată nu este dezvoltată la bărbați, efecte prostect ale căror testicule au fost îndepărtate înainte de pubertate. Ca rezultat, unii cercetători cred că originea bolii ar putea fi îmbătrânită și testiculară.

În timpul existenței sale și, de asemenea, tip, creează testosteron, un hormon masculin și o cantitate mică de hormon, estrogen. În timpul îmbătrânirii, efectele Prostect de a reduce cantitatea de testosteron din sânge și, prin urmare, crește cantitatea de amant estrogen. Studiile științifice de cercetare par să demonstreze că hiperplazia benignă de prostată se poate întâmpla că, datorită faptului că un procent mai mare de estrogen in cancerul de prostata este rolul agenților care stimulează creșterea celulelor prostatei.

O alta teorie se bazeaza pe dihidrotestosteron (DHT), un agent de hormon masculin, care intră în joc și creșterea și dezvoltarea prostatei. Unii oameni de știință cred că, chiar și în fața declin grade de testosteron în sânge, persoanele mai in varsta produc continuu, efecte Prostect precum și colecta nivelurile de prostată a crescut de DHT. Această acumulare de DHT ar putea stimula creșterea celulelor de prostată. Comunitatea științifică a constatat, de fapt, că persoanele care nu produc DHT nu dezvoltă o condiție.

hiperplazie benigna de prostata este una dintre problemele prostatei cele mai frecvente la subiecte după vârsta de 50 de ani în Statele Unite, aproximativ 14 de milioane de oameni au simptome de fapt, a avut evocând starea în 2010. Cu toate că rareori a apărut înainte de 40 de ani, regularitatea, efectele Prostect și, de asemenea simptome crește cu vârsta. Acesta afectează 50% dintre subiecți, între 51 și 60 de ani, precum și 90% dintre subiecții ultra-octogenari.

Principalele simptome ale sistemului urinar redus în care hiperplazia măsură de prostată sunt: ​​urinarea constante sau 8 sau mai multe ori în fiecare zi, urinat severitate, prin urmare, incapacitatea de a organiza-up, probleme începe urinat, fluxul urinar, slab sau întrerupt prelingea la sfarsitul urinarii , noktúria, t. j. nevoia constantă de a urina în timpul de repaus retenție sistemului urinar, incontinență urinară, t. j. necontrolată pierdere de durere fac pipi după culmineaz sau în timpul piși, aplicând umbra, sau mirosul nu este tipic. În special, simptomatologie rezultă din obstrucția uretrei, vezicii urinare, Prostect aplikacia purtat la inițiativa începutul de urină prin obstacole.

Mărimea prostatei nu se corelează întotdeauna cu gradul de obstrucție sau simptome. Unii oameni cu prostata sunt mari, au puține simptome, în timp ce altele au semne de simptome obstructive, una dintre cele mai importante, cu toate că glandele sunt doar inflamatie. Mai puțin de jumătate dintre persoanele cu hipertrofie au simptome de scădere a sistemului urinar.

Ocazional, este ignorant individual că are un obstacol până când ajunge la urinare dificilă. Această condiție este cunoscută sub numele de retenție urinară severă, ar putea apărea de la a lua medicamente pentru a trata auto-rece sau alergii care contin decongestionante, cum ar fi pseudoefedrina și oximetazolina bine. Este posibil ca efectele secundare ale acestor medicamente să oprească relaxarea gâtului vezicii urinare și apoi pipi. Medicamentele care constau din antihistaminice, astfel Prostect utilizate ca difenhidramina, poate slăbi strângerea mușchilor în vezică, precum și crearea de retenție urinară, severe și decojirea dureroase. Când este vorba de obstrucție uretral este parțială, retenție urinară poate, de asemenea, să apară ca urmare a consumului de alcool, expunerea directă la perioade reci sau lungi de inactivitate.

Prostect pareri, review, forum, experiență- discuție

Persoanele fizice ar putea prezenta simptome ale tractului urinar, indiferent de hiperplazia prostatică benignă, revizuirile Prostect cauzate de problemele legate de vezica urinară, infecția tractului urinar sau inflamația prostatei (umflarea prostatei). Simptomele ar putea fi, de asemenea, un semn al bolilor care sunt mult mai dificile decât celulele cancerului de prostată.

Un individ poate avea un simptome ale tractului urinar, indiferent, hiperplazie benignă de prostată, Prostect comentarii din cauza unor probleme cu vezica urinara, infectia sistemului urinar sau inflamarea prostatei (prostată umflătură). Simptomele ar putea fi, de asemenea, un semnal de experiențe de boală, care sunt mai dificil, cum ar fi celulele cancerului de prostata.

Persoanele cu simptome compatibile cu, trebuie să apelați tratamentul clinic în linie de moda; lipsa totală a capacității de a urina, stimuli neplăcute, urgențe frecvente și imediată, cu o temperatură ridicată și frisoane, sânge în skusenosti urină, dificultate, comentarii de bază Prostect sau disconfort abdominal și a scăzut sistemului urinar.

Principalele complicații sunt: ​​retenție urinară severă, cronică de retenție urinară sau sânge flexibil în pipi, infecții ale tractului urinar, leziuni ale vezicii urinare, leziuni renale, pietre la vezica urinara. Cei mai mulți deținători de hiperplazie benignă de prostată nu creează nici un fel de dificultăți comentarii, dar, cel mai important, Prostect opinie leziuni renale pot poise un risc grav pentru sănătate atunci când acestea apar.

O excepție este Serenoa repens (palmier pitic sau sowpalmato), scoateți planta, care este în contrast cu marea literatură; în moleculă, care, de altfel, se găsește în plus în elementele înregistrate ca medicamente Prostect forum (de exemplu, Permixon și, de asemenea Saba) se aplică efectelor sale, în general, în ameliorarea simptomelor de opinii, precum și un cont bun de toleranță și efecte neobișnuite asupra sistemului gastro-intestinal și efecte negative nule asupra sistemului de reproducere.

Urolog la tratamentul minim invaziva cu transuretrală, t. j. prin cateter flexibil sau Cistoscopul prin uretra pentru a ajunge la prostata. Aceste tratamente pot fi necesare pentru anestezic, local sau forum general. Deși partea devastarea a tesutului prostatei pentru a reduce multe simptome Prostect forum pentru distrugerea celulelor nu este vindecare mod hipertrofie. Urolog pentru a decide care strategie să adopte, pe baza simptomelor și starea generală de sănătate și tema de wellness.

Ac transuretrala ablatia Acest proces utilizează căldura generată de frecvențe radio cu puterea de a distruge celulele cancerului de prostata. Pe urolog, Cistoscopul introdus prin uretra la prostata. Inserțiile in prostata de ace mici, cu o discuție cistoscop. Aceste mici de transmisie ace de energie de radiofrecvență, care încălzește pe forum Prostect precum și ruinele unor părți specifice ale materialului. Uretra este pe ecran, pentru a se asigura împotriva căldurii daune.

Prostect preț – picături

Stentul de prostată: În această procedură, urologul introduce un instrument mic, prostata, prin uretra in regiunea prostatei extinse. Când este în poziție, stentul este mai mare decât arcul; respinge extinderea prostatei a uretrei. Stenturile de prostată pot fi un cost momentan sau ireversibil. Urologul, de obicei, utilizează stenturi de prostată în obiecte, Prostect prețul pe care ei nu pot rezista și nu sunt sensibile la alte proceduri.

Probleme de peing: pacientul poate primi inițial durere sau probleme în pipi. De asemenea, este posibil să existe o cerință pentru nevoia frecventă sau urgentă de a face pipi sau costul de conservare. Aceste întrebări vor fi cu siguranță mai scăzute, iar după câteva luni, premiul Prostect va fi cu siguranță mai puțin complicat și chiar mai puțin constant.

Incontinența urinară: Întrucât vezica urinară se întoarce la obișnuit, individul poate prezenta probleme de vene scurt cu controlul urinării. Cu toate acestea, incontinența căderii, pe termen lung, este rară. Cele mai multe probleme de urinare cu pre-chirurgie au fost de durată, Prostect Prize Extra va fi timpul necesar vindecării după intervenția chirurgicală a vezicii urinare.

Sângerarea, precum și formarea cheagurilor de sânge: după intervenție chirurgicală, prostata sau țesutul înconjurător poate picura sânge. În urină poate fi format din sânge sau trombi. Unele pierderi de sânge sunt regulate și, de asemenea, trebuie rezolvate în câteva zile. Cu toate acestea, picăturile de Prostect vor trebui să sune la GP dacă:

Embolia-post-chirurgie poate trece în sânge și se poate localiza în alte zone ale picăturilor corpului, de obicei la picioare. Este necesară contactarea imediat a medicului dumneavoastră în caz de edem sau durere la nivelul picioarelor.

Infecții: Utilizarea cateterului Foley post-chirurgie poate crește riscul de infecție a tractului urinar. Anestezicul în timpul intervenției chirurgicale poate provoca infecții urinare de retenție și, de asemenea, crește riscul de infectare a infecției tractului urinar. Striamele de piele pentru prostatectomie, picăturile Prostect pot fi, de asemenea, contaminate. Profesioniștii din domeniul sănătății vor prescrie cu siguranță antibiotice pentru a trata infecțiile.

Prostect, original

Pentru Prostect, originalMôže fi nevoie de tratament suplimentar în cazul problemelor de prostata recurente. Problemele pot apărea în cazul în care a ordonat Prostect trata hiperplazia benignă de prostată lasă intactă o parte importantă a originalului prostatei. Aproximativ 10% dintre băieți tratați cu TURP sau TUIP care caută o intervenție chirurgicală, un plus de 5 ani. Aproximativ 2% dintre barbatii tratati cu prostatectomie, sau deschis, nevoia de tratament chirurgical adăugat la cinci ani.

Intre a se conforma cu terapia sau tratamentul chirurgical au o persoană supuse în mod constant electronic de evaluare anal anual și examinate pentru orice semne și simptome la medicul specialist comandate. În unele cazuri, medicul poate recomanda expediții rect și inspecții mult mai frecvente.

Nu există modalități de prevenire a hiperplaziei benigne de prostată. Subiecte elemente periculoase vor fi cu siguranță raportate medicului dumneavoastră orice simptome legate de sistemul urinar redus, și, de asemenea, posibilitatea de a trece prin teste ale prostatei frecvent. Subiect ar trebui abordate acum, ordinea Prostect și a minimiza impactul bolii dacă identifici semnele si simptomele care pot fi atribuite la scaderea sistemului de comentarii ale tractului urinar actualizate în 2018, precum și extinderea glandei identificate.

Zona științifică a găsit de fapt, relația dintre versiunea originală alimente, plan de dieta precum și produsele alimentare, precum și motivele sau prevenirea statului, dar mulți experți pentru a sprijini regula: alcool, cafea, cum ar fi ceaiul in cantitati mari, bauturi energizante, arome puternice, extreme Consumul de ciocolată, umezit de consumul de alcool de cel puțin 1,5 litri de apă pe zi. Recomandat în cele din urmă renunțe la fumat și să se obișnuiască pentru a participa la exercitarea normală.