Recenzie Unibet

Unibet este una dintre cele mai mari case de pariuri online care deservesc Europa. Au o mulțime de clienți din Scandinavia și Europa Centrală. Vedeți cum se compară cu marile case de pariuri din România în această recenzie.

Dacă doriți să vă alăturați la Unibet ca și client nou veți primi bonus un pariu gratuit fără risc în valoare de 155 RON atunci când vă înscrieți. Dați clic pe link-ul de mai jos pentru a revendica acest lucru acum:

OBȚINE BONUSUL DE PARIU GRATUIT FĂRĂ RISC IN VALOARE DE 155 RON ACUM!

Gradația site-ului: B+

  • 155 RON fără risc atunci când vă înscrieți.
  • Live streaming disponibil.
  • Agenție de pariuri evaluată B+.
  • Piețe live și cote excelente în direct.
  • Focusat pe Europa.
  • Licențiat în Malta & România.

CLICK PENTRU 155 RON FĂRĂ RISC!

Recenzie completă

Mai jos este o listă de link-uri rapide pentru a sări la diferitele secțiuni din recenzia noastră. Puteți fie să citiți toată recenzia sau puteți naviga prin secțiunile care vă interesează:

LicențăInfo ContactRecenzia Piețelor Unibet
Opțiuni bancarePromoțiiServiciul Live Streaming
Pariu de 155 RON fără riscJustificare Gradație B+Unibet Cod Promoțional (pagină diferită)

 

Informații cu privire la licență

Unibet este strict licențiat de către Autoritatea Loteriilor și a Jocurilor de Noroc din Malta care au ca sarcină principală asigurarea că toate întreprinderile din Malta urmează liniile directoare stabilite pentru acestea. Unibet a dobândit, de asemenea, o licență pentru a servi și pariorii din România. Aceste licențe asigură faptul că:

– Toți minorii sunt protejați de jocurile de noroc până când ajung la vârsta potrivită pentru a înțelege riscurile implicate în această practică.

– Toți cei cu probleme legate de jocurile de noroc primesc ajutorul și orientarea de care au nevoie.

– Toate activitățile de pe site-ul Unibet sunt complet corecte, legale și transparente.

Contact Unibet

Nume: Unibet

Site Web: http://www.unibet.com/

E-Mail: [email protected]

Relații Clienți: 0800 013 1571

Adresă: Camilleri Preziosi, Valletta Buildings, South street, Valletta, Malta

Cod poștal: n/a

Recenzia piețelor Unibet

Deși Unibet nu este cea mai mare casă de pariuri on-line în ceea ce privește baza de clienți, aceasta compensează oferind o gamă largă de sporturi care rivalizează cu cei mai mari jucători din industria pariurilor sportive. De fapt, probabil, acesta este punctul lor forte – oamenii pot paria cu ușurință pe sporturi mai obscure la Unibet. Lista completă a sporturilor oferite întotdeauna de Unibet sunt: fotbal american, atletism, hochei pe iarbă, baseball, baschet, box, cricket, ciclism, ciclo-cross, darts, floorball, fotbal, futsal, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheață, arte marțiale, sporturile cu motor, pesapallo, liga de rugby, uniunea de rugby, snooker, tenis, trap, volei, polo pe apă și sporturi de iarnă. Site-ul oferă, de asemenea, secțiuni speciale pentru evenimente specifice, cum sunt Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Această selecție masivă de sporturi diferite este importantă pentru cei care au o pasiune pentru sporturile care se joacă pe tablă, și, în special, pariatul pe unele distracții mai obscure. Faptul că oferă chiar și piețe pentru pesapallo – un sport care se joacă, de fapt, doar în Scandinavia – arată că sunt mereu în căutarea unor piețe suplimentare de adăugat pentru a-și crește prezența. Chiar și doar diversității lor, ei obțin un scor bun la noi și cu siguranță i-a urcat în tabelul nostru din secțiunea recenzii case de pariuri.

Recenzie Unibet In-Play

Unibet oferă o secțiune live și nu este diferită de cea de la 888sport – suntem destul de siguri că rulează pe același software. Jos pe partea stângă apar toate evenimentele live care au loc în prezent și în panoul din mijloc al ecranului aveți o casetă de scoruri live cu statistici de joc limitate și, de asemenea, cotele live. Secțiunea live se accesează făcând clic pe tab-ul “Pariuri Live” din bara de instrumente din stânga.

Serviciul Unibet in play conține live streaming, lucru pe care site-ul 888 nu îl suportă în prezent, așa că depășește punctajul atât al acestora cât și cel al altor case de pariuri, care nu permit flux de evenimente live pentru clienții lor. Puteți vedea programul accesând link-ul de televiziune Unibet, în bara de meniu din stânga.

Verifică serviciul de pariuri live al Unibet și revendică un pariu fără risc în valoare de 155 RON la plasarea primului pariu!

Live Streaming la Unibet

Unibet oferă live streaming la o gamă variată de evenimente și sporturi pentru clienții lor. Transmisiunile live pot fi vizionate gratuit atâta timp cât ai un cont înregistrat la Unibet. Sunt disponibile multe sporturi, printre care: Fotbal, Tenis, Cricket, Baschet, Curse de cai și multe altele – este un serviciu foarte cuprinzător și se potrivește cu liderii industriei din acest punct de vedere (care sunt Bet365).

Puteți vizualiza toate fluxurile live pe care le oferă prin intermediul secțiunii de pariuri live, astfel că jocul rulează și se pot vedea cotele mutându-se una lângă alta. Aceasta este o altă caracteristică importantă și esențială în această secțiune pentru ca un site să obțină un scor ridicat. Unibet cu siguranță bifează și această căsuță și pe cea cu pariuri live per ansamblu.

Pentru a vizualiza programul complet de streaming al Unibet apăsați AICI!

Opțiuni de depozit Unibet

MetodăTaxăDurată de timpDepunereRetragereLimite
Visa0 RONInstantYY? – ?
Visa Electron0 RONInstantYY? – ?
Mastercard0 RONInstantYY? – ?
Moneybookers0 RONInstantYY? – ?
Neteller0 RONInstantYY? – ?
Paysafecard0 RONInstantYY? – ?
UKash0 RONInstantYY? – ?
Switch0 RONInstantYY? – ?
Entropay0 RONInstantYY? – ?

Depune folosind oricare din metodele de mai sus și obține un pariu în valoare de 155 RON  FĂRĂ RISC!

Promoții curente

Pe site-ul Unibet nu rulează un număr mare de promoții, cu toate acestea, există mai multe decât înainte, dar, ca să fim cinstiți, încă nu suficiente pentru gustul nostru. Evaluarea lor pe baza recenziei este defavorizată de ofertele lor promoționale. Iată ce este disponibil pentru clienți:

Pariu fără risc în valoare de 155 RON – Alăturați-vă astăzi și puneți un pariu de 155 RON pe orice. În cazul în care pariul pierde veți primi miza înapoi fără întrebări.

Asigurare Liga Campionilor Acca – Pariază 51 RON sau mai mult pe un acumulator de Liga Campionilor cu 4+ selecții, iar dacă una dintre echipe strică pariul veți primi miza înapoi.

Al 5-lea pariu este fără risc –Dacă depuneți 4 pariuri live în valoare de 25 RON la Unibet pe parcursul oricărui week-end Premier League, aceștia vă vor oferi al 5-lea pariu în valoare de 25 RON ca pariu fără risc (banii înapoi în cazul în care pierde).

Asigurare timp suplimentar de joc 90+ – Acest lucru se aplică oricărui meci din Liga Campionilor sau Liga I. Obțineți o rambursare a mizei dumneavoastră, până la suma de 387 RON, dacă puneți un scor corect, primul/ultimul marcator sau pariu la jumătea/sfârșitul meciului iar acesta este sabotat în timpul suplimentar de joc.

Pariu Unibet fără risc in valoare de 155 RON

Unibet oferă tuturor pariorilor noi un pariu fără risc în valoare de 155 RON în momentul înscrierii ca membru. Nu este în nici un caz cel mai mare pariu gratuit de pe piață, dar dacă intenționați să vă alăturați la Unibet, atunci este bine să îl aveți. Urmați ghidul scurt de mai jos pentru a vă revendica pariul gratuit acum:

1) Mergeți pe Unibet.com prin accesarea acestui link (Se va deschide o filă nouă în browserul dumneavoastră)

2) Odată ce ați ajuns la pagina principală Unibet apăsați butonul ”Înregistrare”.

3) Completați toate câmpurile cerute și alegeți-vă numele de utilizator și parola.

4) Autentificați-vă în noul cont Unibet și faceți un depozit în sumă de 155 RON folosind metoda preferată.

5) Puneți un pariu pe orice piață oferită de Unibet, iar dacă pariul dumneavoastră de 155 RON câștigă veți fi plătit normal, dar în cazul în care pariul pierde veți primi miza înapoi fără întrebări.

Obțineți pariul dumneavoastră fără risc în valoare de  155 RON la Unibet.com acum!

Se aplică termeni și condiții generale (cuprins Unibet pariu gratuit), pentru a citi cerințele complete, completați pasul 1 și accesați link-ul relevant de pe pagină.

Gradația B+ pe înțelesul tuturor

Chiar în partea de sus a recenziei noastre am dat o gradație B+ pentru Unibet. La Cheeky Punter ne place să evaluăm toate agențiile de pariuri în ceea ce privește calitatea site-ului și cât este de sigur pentru a fi utilizat de către pariori, o gradație B+ este definită în secțiunea noastră de recenzii de pariuri ca fiind ”Site-uri web bune care prezintă risc scăzut sau niciunul pentru jucători și au o reputație solidă însă duc lipsa caracteristicilor care să le permită să obțină o gradație superioară”

Există două motive pentru care Unibet nu obține un scor mai mare de B+ de la noi în momentul de față. În primul rând ei sunt foarte mult orientați spre piața europeană, ceea ce înseamnă că o mulțime de opțiuni valutare de pe site-ul lor sunt în euro – acest lucru se poate schimba, însă să pornești în moneda euro nu este ideal.

Rezumat
Ultima actualizare
Produs revizuit
Unibet
Rating-ul autorului
41star1star1star1stargray