Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC Eyenovation SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Functionare site

Site-ul este administrat de SC Eyenovation SRL. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.recentepareri.com – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica – este proprietatea SC Eyenovation SRL sau RecentePareri.com si  este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Eyenovation SRL sau RecentePareri.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pretul

Pretul produselor afisat este exprimat in lei si/sau euro. Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente (daca acestea nu sunt 0).

Declinarea responsabilităţii

 • În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
 • Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor nu ne asumăm responsabiliatea.  În cazul în care observaţi erori de sistem vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.
 • În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.
 • Valoarea maximă a obligaţiilor SC Eyenovation SRL, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de noi de la clientul respectiv.

 

Politica de confidentialitate

SC Eyenovation SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site vor fi gestionate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Conditii retur

Daca doriti sa returnati un produs din orice motiv, puteti sa o faceti in termen de 14 zile calendaristice de la livrare.

Restituirea produselor se va face

 • in ambalajul original,
 • fara a fi deteriorate sau utilizate,
 • cu etichetele originale,
 • cu toate accesoriile initiale,
 • cu toate broșurile sau certificatele de garantie,
 • cu dovada achizitiei – copia facturii,

pe adresa noastra. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Starea produselor returnate trebuie sa permita recomercializarea lor ca si produse noi. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Trimiteti un e-mail la [email protected] inainte de a returna produsul pentru a usura schimbul produsului sau rambursarea valorii acestuia.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire. Va recomandam pentru returnare sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului; nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

Veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de 10 de zile lucratoare. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului, fara cheltuielile initiale de livrare, daca acestea au existat. In cazul in care produsul returnat a beneficiat de transport gratuit, din suma de returnat se va scadea si costul expedierii coletului.

Reclamaţii

Dacă sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura, va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului.

Comentarii, comunicari si alte informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Litigii

 • Orice litigiu apărut între clienti si SC Eyenovation SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă.
 • In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecată romane.